Saturday, November 14, 2015

APA AKAN JADI TRW MUSIM 2016



PIYA, MAPAAAA...........16



FAHMI.....APEXXXX 19

                                                                     NORFARHAN....BEN 10




FAKRI SARANI....JERSI 9
          NIK SHAHRUL AZIM......JERSI 5

ZAIRO ANUAR .....JERSI 7
               SHAKIR SHAARI....JERSI 8
INDRA PUTRA MAHAYUDDIN.....JERSI 23












                                                                                                DICKSON.....JERSI 20


Rindu saat2 ni, semasa TRW menjulang nama.....mereka2 ni adalah penggerak utama kejayaan TRW.
Untuk tahun 2016 belum tentu, semoga rezeki TRW menyinar kembali walaupun ramai yang meninggalkan TRW.


GOOD LUCK TRW!!!!!

TRAGEDI DECEMBER....

December hampir menjelma......ku harap kali ini tragedi december meninggalkan kenangan manis buat kami di kampung dan bukan seperti December 2015.  Apa pun itu kehendakNya.....kami redho dengan ketentuanNya.

Mari kita sama2 berkongsi apa yang tidak pernah saya rasa sebelum ni......Tapi bagi anak2 ia merupakan pengalaman yang sangat seronok bagi mereka.....






Sampah sarap dan antara barang2 yang 
rosak.Sebenarnya banyak lagi....

Ni rumah sedara yang tempat kami menumpang sebelum ke pusat pemindahan.
ni keadaan jalan depan umah semuanya ditenggalami ari, masa ni air tengah naik


video

Selepas kejadian, masa untuk mencuci rumah......


Biarpun berat mata memandang tapi anak-anakku tetap gembira tgklah sambil menyanyi2 lagi.......

Bagi mereka kalau benda ni berulang lagi pun tak pe....

Begitulah besarnya dugaan Allah kepada manusia.....hampir 60 tahun keluarga kami tinggal disini (WCY) ini lah pertama kali kami merasainya.....

Kini December bakal menjelma....diharap semuanya selamat.    Aminnnn.......

PUDING SEDUT @ CIKEDUT@PUDDUT KELUARAN GREENVEE PUDDUT SHAH ALAM

Hu...hu... demi warna warni ku gagahkan untuk menulis blog ku ini, yang dah lama berlapuk.....

apa yang berwarna warni....jom kita menjamu mata sekejap...








arrrr ni la bendanya so sapa2 rasa nak order boleh tengok no yang tertera tu atau tgk ig tu. #greenveepuddut. Boleh juga di dapati di CFSIIUM PJ kat  Mahallah Khadijahnyer kiosk...


saya dah cuba sedappppp......


anda bila lagi..........................................

Saturday, March 23, 2013

sebab2 rasa nak tulis blog hari ni........hanis zalikha

tiba2 lepas nengok citer aku benci mama, teringat kat blog hanis zalikha, tak semena2 mengodek sekali blog mcsha ni, sebab nak follow hanis nyer blog.......dahsyat betul penangan hanis ni....




.....apa yang pasti citer ni sangat best......sedih sangat, lakunannya sangat berkesan suka sangat........




............apa pun tahniah hanis zalikha lakonan anda sungguh mantap dan berjaya.............






surpriseeeeee........

Assalamualaikummmmm semuaaa...........


testing....testinggg....testingg.....bolehhhhhhh????????


dah bertahun menghilangkan diri.....tup2 tak tau nape muncul kembali.......


sebenarnya dah tak pandai nak tulis blog so kena amk masa sikit kalau nak bertapak kembali......sape2 boleh ajar yer......






Monday, January 2, 2012

dipenghujung 2011 at GeNtInG......

Ikutkan hati nak g COUNTDOWN ngan ustaz Azhar Idrus kat Dataran Shah Alam, tapi apakan daya....

31/12/2011 - kami berpeleseran kat Genting habis2an bersempena hari2 terakhir cuti sekolah, maka gunalah sepenuhnya kegembiraan disana.

beratur utk mengambil tiket kabel car


 

 

 



macho boy....






pirates ship ni memang kejut perut aku naik....aqil dari awal sampai akhir tutup muka..










didalam sangkar


hero kak long




 
inilah keadaan di genting diambang 2012


Sebelum apa2 yang tak diingin terjadi baik aku laru balik....larrriiiiii!!!!!!!!!!!!! selamatkan diri dari gejala sosial..he..he....he...

Actually ramai yang datang couple kat sini, inilah salah satu gejala yang kurang sihat dan betullah kata imam masjid masa khutbah dibaca, mengikut bancian anak luar nikah ramai dilahirkan pada bulan 9 sebab ramai yang mengawan time nk celebrate new year...heh...heh...hehh....huhhh!!!!! dahsyat2....

semoga tahun 2012 lebih bermakna dari 2011!!!!

Wednesday, December 28, 2011

kontraktor termuda diabad ini......



Minggu lepas balik kampung macam2 aktiviti yang dilakukan oleh 2 beradik ni....tapi dah namanya pun "kampung" so kretiviti kekampungan kenalah ada....

Cuba anda lihat gambar2 dibawah ni....

Ini lah dinamakan kontraktor yang berjaya, mana taknya dari KL sampai kampung ada je orang bagi tender.....


 Tender menyiapkan atap......
 

 pempuan pun pempuan lah...janji dpt naik


 hahhh!! tengok tertonggeng2


berjaya meloloskan diri naik ke atas...kau boleh???


 bantuan diperlukan..


 amboi! amboi! gembira la tu....


 kerja2 memaku sedang dijalankan..


 aicheehhhh!!! kemain lagi suke, sampai mata tertutup


 kontraktor perempuan turut membantu.....


  wah! wah!  wah! siap posing lagi...


 ni lagi sorang, tapi cam takut2 je nak buat peace...gayat ke?


Sha!!!!!!!!!!! jgn wt spider lak....


gayat la tu nak turun...
*untuk yang tercari2 kontraktor boleh la hubungi mereka berdua ni yer!