Saturday, February 19, 2011

KARAOKE TAPI TAK OKE!!!!!!.......BERSAMA AQIL DAN SHASHA....

INI AMARAN KERAS!!!seandainya lagu2 yang dinyanyikan diruangan ni boleh menjejaskan pendengaran anda atau boleh menyebabkan hujan turun dengan lebatnya di kwsan anda sila tutup cepat2.....JANGAN BIARKAN IANYA BERLARUTAN!!!!!!!takut nanti akan ia akan memudaratkan kesihatan anda seperti lemah jantung, tekanan darah naik, termuntah2, pening kepala dan sebagainya...........

Sebelum lagu2 ini dinyanyikan/dihiburkan saya memohon berbanyak2 maaf sekiranya system visual kurang memuaskan atau lagu tersekat2........ini disebabkan terdapat kerosakan teknikal yang tak dapt dielakkan.


Disinilah tempat kejadiannya........baru je balik kul 11.00 p.m (19/02/2011) tadi........alamak sape 3 jembalang dalam gmbr tu........
 
Inilah penyanyinya......masih muda remaja......tak cukup umur nak masuk mentor mungkin idola kecil boleh la kot tapi...........he...he....suara ke laut.......jgan nak berangan la...........

Ini pula mentossssnya......nape sha? cam tk caya mama boleh nyanyi ek.............????

Lambat pulak nak bersiaran.....byk pulak celoteh DJ ni.......ok tak nak buang masa la.........kita mulakan  sekarang....



video 
 
Lagu pertama, Dipintu Mahligai yang dipopularkan oleh Saleem.......
tapi masa ni camera woman tak berapa sedia lagi so dah nak abis baru nak rakam.........tapi layannnn jeelah.....
Tengoklah Sha Sha siap makan lagi sambil nyanyi.....shasha........


video

Lagu kedua pula ialah Cari Jodoh yang dipopularkan oleh kumpulan Wali Band....lagu ni pernah satu masa dulu menjadi siulan budak2 kecik jugak......(tak kena la dengan tajuk lagu diminati oleh budak2 patutnya tukar tajuk Cari Jodoh kepada Cari Ilmu.....) keh...keh...keh....


dan lagu ketiga (nanti la dulu lambat la nak download -komersial break)  dan merupakan lagu terakhir Akulah Kekasihmu yang dipopularakan oleh AXL...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sebenarnya banyak lagu yang dinyanyikan tapi ini je yang dapt di perdengarkan dan dipersembahkan......yang lain mama dia yang nyanyi he...he...tapi sorry lah tak dpt nak tayangkan video tersebut di atas sebab2 tertentu.....antaranya takut nanti Ajai, Edry, Aflin, Kak Pah, Era Fazira tertengok blog ni dan sudah pasti dia org akan call dengan bertalu2......disebabkan saya ni wanita berkerjaya (tiiittttt tekan lif) so tak sempat la nak layan dia orang......jadinya eloklah saya tak tunjukkan video tersebut......


Habis je karaoke meluru pulak ke arah foosball. ni yang tak suka....janji nak karaoke je tapi nak sambung la pulak main foosball......aduhaiiiiiii.....dibolehkan tapi dengan syarat esok "no tv, no komputer no jalan2 (boleh ke?) and  say yes to BOOK" janji dipegang....then dapt la jugak dia orang main....




No comments:

Post a Comment