Wednesday, March 23, 2011

KEDAI MAKAN MESIN JAHIT????????????NO!!NO!!NO!! THAI BASE LA

eh..eh...awatnyer masuk kedai mesin jahit ni???oooo betul la.... restoran  "Thai Base" namanya.....uuuuuuuuhhhhhhhh

Disinilah tempat persinggahan biasa selepas pulang dari keje bila dah boring tukar lak tmpt len....ni dah lama tak datang semalam teringin lak nak makan kat sini....
mai nak perkenal kan serba sedikit sal restoran ni.


  Ianya berpusat di Bandar Sri Damansara tak de cawangan yer.......belakang ngan MAY BANK 


 ni la...kat depan tu byk pokok2



 cantik buku menu i likkkkeeeeeee.......


 ni antara menu nye...ikutkan byk lagi.....harga sgt memuaskan dengan rasanya sangat sedap (tak tau la org lain)


pesanan ku semalam :-
kuey tiaw - myself RM5.00

 nasi ayam masak merah RM6.90 -

 kuey tiaw (cantonese) mbik kau besa gedabak pinggan RM5.00 highly recommended



 blh abis ke Sha..


tu dia licin....

tinggal la ini yang.....tak berjaya dihabiskan terlampau banyak aku pun tak larat nak sapu bersih

 Sha Sha nyer kerja la ni.....segala sayur dan rumput rampai dia buang.... aku la tukang kutip....

sambil makan sambil menjahit he...he..he...

ini byk pasang baju leh siap......4 kaki sume boleh guna hu..hu...hu...

hiasan dalaman ditingkat satu

ini tingkat bawah...kalau malam lagi ramai......ini belum weekend...


yang pasti tempat ni best and highly recommended.......


and restoran ni penah kuar ?????????













tit


tit


tit


tit



tutttttttttt!!!!!!













jalan-jalan cari makannnnnnnnnnn...............

2 comments:

  1. shodapnya...bila kak rose nak bajer saya manakan kat sini>..hikhik

    ReplyDelete